Qui som

Especialistes en floristeria i jardineria a Granollers

El Jardinet va néixer al 1977, al carrer Joan Prim 101 de Granollers. Fundada per la Sra Rosa, una florista autodidacta gran amant de la natura i el bon gust, la floristeria es va convertir en un referent d’estil, sensibilitat i modernitat.

 

A l’actualitat, és la seva filla Nora Hortolà l’encarregada de seguir el testimoni de la seva mare, mantenint viva l’essència que fa de El Jardinet una de les floristeries i jardineries més emblemàtiques de la ciutat. La Nora és una excel·lent profesional de les flors i l’avala una llarga experiència en aquest bonic sector. Destaca la seva faceta com a professora a l’escola d’art floral de Catalunya i la seva formació de qualitat, havent realitzat cursos d’especialització amb els reputats Giorgio Tessi, la Rosa Valls, el Quique León i el Gregor Lersh.

Experts en floristeria i jardineria, també ens hem especialitzat en la construcció, la decoració i el manteniment de jardins i zones verdes, a càrrec de l’expert Joan Miquel Hortolà, mestre jardiner núm. 273, de l’Escola de Jardineria de Barcelona.