Entregues el mateix dia al Vallès Oriental. Consulta'ns per altres ubicacions.

0,00 
0
0
Subtotal: 0,00 

No hi ha productes a la cistella.

Nosaltres

DES DE 1977

Mestres floristes i jardiners.

El Jardinet va néixer al 1977, amb la seva botiga al carrer Joan Prim 101 de Granollers. Fundada per la Sra. Rosa, una florista autodidacta gran amant de la natura i el bon gust. Amb ella al capdavant, la floristeria va esdevindre un referent d’estil, sensibilitat i modernitat a la comarca.

Actualmanent, és la seva filla Nora Hortolà qui seguint el testimoni de la seva mare, és l’encarregada de mantenir viva l’essència que fa d’El Jardinet una de les floristeries i jardineries més emblemàtiques de la ciutat de Granollers. La Nora és una excel·lent florista professional avalada amb una gran experiència en aquest bonic sector. Destaca la seva faceta com a mestre a l’Escola d’Art Floral de Catalunya, així com la seva formació en cursos d’especialització amb grans mestres reputats com Giorgio Tessi, la Rosa Valls, el Quique León i el Gregor Lersh.

DES DE 1977

La botiga

La Nora dirigeix, junt amb el seu germà Daniel Hortolà, la botiga que va fundar la seva mare al 1977 a Granollers. Junts donen servei tant al públic de carrer com als projectes de més abast per grans esdeveniments com casaments, esdeveniments corporatius, fires, etc.

La botiga va ser completament reformada al 2021.

DES DE 1977

Mestres floristes i jardiners.

Som experts en floristeria i jardineria i ens hem especialitzat en la construcció, decoració i manteniment de jardins i zones verdes, a càrrec d’en Joan Miquel Hortolà, mestre jardiner núm. 273 de l’Escola de Jardineria de Barcelona, i el seu fill.

Els tres germans, apassionats per la nostra feina, formem part de les diverses vessants que conforma El Jardinet. 

Decoració de Casaments
Donem vida al teu casament seguint el teu estil i personalitat.
Descobreix
Des de 1977
Mestres floristes i jardiners des de fa més de 45 anys.
Nosaltres
Jardineria i Paisatgisme
Planifiquem, construim i mantenim els teus espais verds.
Coneix més
Previous slide
Next slide